PinkRose napisał/a:
@kamyk69: Głupi polak po szkodzie.
Kilka lat temu był wypadek z samolotem CASA i też gadano o tym że zginęło ważne dowództwo . Pogadali o procedurach lotów oficerów wysokich rangą i na tym się skończyło. Niczego się po tym nie nauczyli, bo jak widać historia zatoczyła kolejne koło.
Gościu ma rację co do tego kto ładuje oficjeli do jednego samolotu.
Bo widzisz, to o ile się nie mylę było za rządów PIS'u, a wiadomo jak to było wtedy, każdy krok był komentowany przez Wybiórczą, Gwartą itp ( kto czyta trochę wyborczej i później te same informacje weryfikuje u innych źródeł to wie o czym piszę ) i by nagonkę zrobili że na bogato się PIS wozi - nawet o tym mówił jakiś dziennikarz w TVN 24 wtedy. Wyboru nie było a lecieć na tak ważną uroczystość raczej musieli/wypadało więc na cóż, akurat trudno tu mówić o głupocie.
100lec:
"kamyk odpal sobie resztę jego filmów, w którymś ładnie opisał po c🤬j to robi"
Jeżeli pokazał że inne niż to co napisałem to cofam moją wypowiedź ale będę ci wierzył na słowo bo, i tu może wykaże poniekąd trochę ignorancji ale nie odpale, bo dla mnie to pajac, a widziałem kilka jego pożal się Boże produkcji wcześniej. I jak kolega napisał wyżej. To jest pajac i tyle. nie tylko w tej katastrofie zginął Prezydent ale też pani Anna Walentynowicz oraz wielu generałów.
Cytat: