proszę mi wyjaśnić ten fenomen; myję okna - ustawiam kamerę, siedzę na kiblu - ustawiam kamerę, dłubię w nosie - ustawiam kamerę, ustawiam kamerę - ustawiam inną kamerę... no na c🤬j wszystko nagrywać?
podpis użytkownika
☣ 404 tits not found ☣proszę mi wyjaśnić ten fenomen; myję okna - ustawiam kamerę, siedzę na kiblu - ustawiam kamerę, dłubię w nosie - ustawiam kamerę, ustawiam kamerę - ustawiam inną kamerę... no na c🤬j wszystko nagrywać?
proszę mi wyjaśnić ten fenomen; myję okna - wstawiam na sadola, siedzę na kiblu - wstawiam na sadola, dłubię w nosie - wstawiam na sadola, wstawiam na sadola, - wstawiam wciąż na sadola,... no na c🤬j wszystko wstawiać na sadola,?
proszę mi wyjaśnić ten fenomen; myję okna - ustawiam kamerę, siedzę na kiblu - ustawiam kamerę, dłubię w nosie - ustawiam kamerę, ustawiam kamerę - ustawiam inną kamerę... no na c🤬j wszystko nagrywać?