podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Dz. U. Nr 143, poz. 1002 z późn. zm
Teraz pokaż certyfikaty oraz wszelkie dopuszczenia zgodne z normami i wymogami zawartymi w w/w dokumencie na twoją butelkę coca-coli którą uważasz jako gaśnicę.
§ 11 ust.1, Pojazd samochodowy wyposaża się:
pkt. 14) w gaśnicę umieszczoną w miejscu łatwo dostępnym w razie potrzeby jej użycia; przepisu nie stosuje się do motocykla.
art. 66 ust.2
urządzenia i wyposażenie pojazdu, w szczególności zapewniające bezpieczeństwo ruchu i ochronę środowiska przed ujemnymi skutkami używania pojazdu, powinny być utrzymane w należytym stanie oraz działać sprawnie i skutecznie.
podpis użytkownika
emprojekt.info.pl/To jaką gaśnicę należy wozić w samochodzie: proszkową, pianową czy może CO2?
podpis użytkownika
Zamiast aferę kręcić to przesiąść się do innego auta, pojechać na imprezę. Kierowca niech się z papierami bawi. Przemiłego policjanta spisać z imienia i nazwiska i razem z nagraniem wrzucić skargę gdzie trzeba.
Takich szantażystów to do ZOMO. Nie znacie? To trzepanko.