podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Policja ma prawo sprawdzić czy pojazd posiada obowiązkowe wyposażenie samochodu. Policja nie ma uprawnień do sprawdzenia legalizacji gaśnicy to może jedynie diagnosta na stacji diagnostycznej.
Czy znacie tego motocyklistę? odpowiedź: wydaje mi się że go nie znam.
podpis użytkownika
==============================================W związku z w/w - można wozić pustą puszkę , butelkę z wodą, kanister z benzyną, cokolwiek na czym jest napisane "GAŚNICA"....
Jak już chcesz błyszczeć to wiedzą.... a nie dupą.
podpis użytkownika
Widać nawet nie wiesz czym jest gaśnica i nie znasz definicji oraz normy i wymogi jaki musi spełniać aby można było nazwać coś gaśnicą.
Wyjdź i zgaś światło za sobą i nie próbuj więcej pouczać innych swoimi debilizmami.
sprawdza czy masz GAŚNICĘ zgodną z polskimi i europejskimi normami.
Czyli 1kg w kolorze czerwonym posiadającą instrukcję użytkowania oraz gaśnica powinna być wyposażona w zawór samozamykalny, umożliwiający przerwanie wypływu środka gaśniczego w dowolnym momencie.
podpis użytkownika
==============================================okaż mi definicję prawną lub orzeczenie sądu definiujące "co to jest gaśnica"
podpis użytkownika
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.