Dobrze prawi ??? nie chcę już tutaj mówić o ,,lewactwie" , pedalstwie , kryptotolerancji ale powielanie schematów typu ksiądz pedofil i zboczeniec jest czymś co powoduje u mnie odruch wymiotny ( chce mi się rzygać ) . Przepraszam za swą wypowiedź wszystkich widzów TVN-u, Polsat-u , TVP , czytelników Wyborczej itd. bo z pewnością wywoła to u nich oburzenie ponieważ traktują oni te doniesienia i stereotypy jako tylko słuszną i jedyną prawdę objawioną

Nie bronię wcale kościoła lub tez księży pedofilów , pedofilia to jedno z najgorszych i najbardziej zwyrodniałych przestępstw jakich można się dopuścić , ponieważ jest ono dokonywane na kimś kto jest bezbronny i nie umie się temu skutecznie przeciwstawić a w dodatku jest mu często wpajana myśl ze to jego wina za to co się stało dlatego lepiej dla ,,wszystkich" żeby siedział cicho . Każdy kto je popełnia to ścierwo nie zasługujące na przywilej nazywania go człowiekiem , bez względu na to czy jest to ksiądz , nauczyciel , policjant czy sprzątaczka z gimnazjum w którym uczy się większość tu zalogowanych powielających już utarte schematy i nie umiejących myśleć samodzielnie . W dupie mam statystki , badania i wykresy mówiące o liczbie pedofilii w danym zawodzie , jeżeli przestępstwo to jest udowodnione i to czarno na białym powinno zostać podane do wiadomości publicznej kto , skąd , i kiedy je popełnił a nie zasłaniać się tajemnica śledztwa , lub zganiać na ofiary że ,,same lgnęły i jeszcze tego drugiego ...... " . W sferze publicznej kościół kłoci się z lewactwem a lewactwo z kościołem kto jest gorszy i kto gw🤬ci więcej nieletnich tak naprawdę wypinając się na ofiary i przypominając sobie o nich tylko wtedy jeżeli trzeba przed wyborami pokazać jacy to wszyscy są o nie zatroskani. Hipokryzja i absurd najwyższych lotów .