U nas na pierwszym miejscu są produkty zagraniczne ze względu na zagranicznych właścicieli sieciówek, więc co za tym idzie kasa sp🤬ziela z kraju.
podpis użytkownika
Gdyby socjaliści rozumieli ekonomię, nie byliby socjalistami.sarkazm w jego głosie wyczułem, niemniej bez ostrzeżenia zablokowali pół miasta od strony alej Jerozolimskich jest główny wjazd z obwodnicy (tu pracuję, jak ja się k🤬a wczoraj cieszyłem, że przyjechałem na rowerze), no i Żwirki i Wigury główną drogę z/na lotnisko. Nie dość nasmrodzili, nasyfili to teraz z tego śmieszkują. Jak im się rola nie opłaca to zawsze mogą pójść pracować jak wszyscy inni - ci którzy by zostali zajęli by się masowym rolnictwem i wszystkim by się opłacało...
Polecam obejrzeć film tego typa pt. "Zobacz jak Cie kroją markety" fajnie tłumaczy na jaką skale wprowadzane są produkty zza granicy a nasze rodzime Polskie blokowane. To wszystko odbija sie na naszym zdrowiu i portfelu więc w sumie nie ma co sie wkurzać że robią protesty, robią je również z korzyścią dla nas.
Koleś dobrze prawi. Rolnicy są r🤬ani na każdym kroku, i to również w naszym interesie rolnicy protestują. Zobaczcie na półki w takim lewiatanie.... tam praktycznie nie ma polskich warzyw i owoców. Dziwi mnie tylko że jak ktoś chcę zwrócić na to uwagę, to spotyka się z falą krytyki od rodaków...