Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
no debil, czasem robi się rzeczy dla kogoś tylko po to, zeby poczuł się lepiej... i tak juz mają przej***ne życie, wiec hardworking pajacu dwa murzyńskie kut*sy posyłam w Twoje oczy
hardworking17 napisał/a:
Do Svenlee:
Niee, bo nie chcę robić kariery.....
jak nic sobą nie reprezentujesz, to jaką kariere chcesz zrobić? ślepi jak widąc więcej potrafia
Jasssne...Tak naprawdę to każdy wie, że Twoja frustracja odnośnie tego programu wynika po prostu z tego, że zbyt chvjowo śpiewałeś, jak na zbyt słabo niedowidzącego...
Program robiony przez debilów dla debilów - tyle w temacie.
lepsze to niż gwiazdy srają pod płotem no i można poznać kilka naprawdę ciekawych zespołów. Także nie do końca się z Tobą zgodzę. Co innego naród - dać małolatkę, wzruszającą historię i wygrana gwarantowana. Ale to co usłyszałem w przypadku kilku kapel to moje i nikt mi tego nie odbierze
Widzowie takich c🤬jowych programów oczekują tanich, tandetnych wzruszeń a inwalida któremu się spełniają marzenia (takie naciągane dla potrzeb programu) jest idealną przynętą na głupich widzów więc biorą wszystkich skrzywdzonych przez los w ciemno.
Zgadzam się z kimś tam kto napisał że to program od debili dla debili. A wam, dorosłym ludziom którzy gust muzyczny kształtują w piątek czy sobote oglądając tego typu programy szczerze współczuje.