Jak to nie można ludzie uciekać, rządzący sp🤬olą 10 minut przed sprzedaniem tego pięknego kraju i będą pławić się w tym co zaj🤬i przez te lata... a reszta ma ginąć k🤬a za długi, brak pracy, chore społeczeństwo, ZUS itd. (można wymieniać w nieskończoność sami dobrze wiecie) no pomyślcie trochę k🤬a dobrzy ludzie.
Nie będę ginąć za ten kraj mimo, że bardzo go lubię, mimo tak wielu minusów życia tutaj, ale k🤬a życie mogę oddać za swoją rodzinę itp. jak będzie miała wybuchnąć wojna zbieram całą najbliższą rodzinę i sp🤬alamy siłą ich k🤬a zaciągnę za granicę, obojętnie gdzie, byle dalej. Jeśli ktoś chce ginąć nie ma problemu jego sprawa, jeśli ma aż tak mocne odczucia patriotyczne proszę bardzo, ale pamiętajcie k🤬a ta śmierć będzie na marne. Tak samo jak wielu polaków zginęło w IIWŚ na daremno, bo nic się nie zmieniło od tylu k🤬a lat.
Ja to p🤬lę... mam c🤬jową pracę, mieszkanie wynajmowane, cokolwiek chciałbym przedsięwziąć albo za mało kasy, albo za mało kasy nosz ja p🤬lę taki układ, j🤬 to dobrzy ludzie.
Pozdrawiam ciepło znad wietrznego jak p🤬da 40 letniej k🤬y miasta