Niestety czasami sytuacja wymaga radykalnych słów. Tak jak w przypadku "bohaterki" powyższego materiału. Naprawdę jest mi bardzo miło, że poświęciłeś swoj czas. Chcąc sie odwdzięczyć, także postanowilem przejrzeć Twoje posty. Niestety, moje próby poszukiwania w nich, jakiegokolwiek przejawu racjonalnrj myśli, spełzły na niczym. Wierzę jednakże, że w końcu uda Ci się napisać coś, co nie będzie można jedynie zbyć uśmiechem zażenowania, tak jak to miało to miejsce w przypadku Twojego pierwszego postu pod tym tematem. Pozdrawiam, życzę sukcesow i trzymam kciuki.
No inteligencją nie zaświeciłeś przez całą dyskusje, także nie pogrążaj się jeszcze bardziej bo esa ma racje.
Ma rację, bo broni agresywnego babsztyla. Widać jestes jego kochankiem, albo masz intelekt na jego poziomie. Lub po poprostu jesteś tym samym matołkiem piszącym z innego konta.
@1K.01 - a no tak, nowe konto dołączone dosłownie kilka minut przed napisaniem posta, czyli ewidentnie matołek esa piszący z nowego konta. Ależ to żałosne.
Hahaha wyobraź sobie że nie chciałam wcześniej się tu z hołotom sama mierzyć w komentarzach, ale widzę że w końcu są tu ludzie z rozumem. Nie pozdrawiam ale jak chcesz to płacz i pogrążaj się dalej <3