Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
dla mnie to morderstwo, kaleka nie atakował, tylko próbował się zmyć
jakieś info, o co tam chodziło
Bez całości trudno wyrokować. Może tak a może nie. Jeśli to któryś z południowych stanów to strzelec na 100% free, jeśli Zoo York czy Syfiladelfia albo Kkoaliphornia to ma przej🤬e. Grunt, że kaleka nie był murzynem - to da szanse na uczciwe śledztwo i proces, jeśli taki będzie.
o ile zrozumiałam, to ten z pistolecikiem, zarzuca temu kalece, że próbuje coś ukraść, bo go widział na monitoringu już wcześniej, kaleka mówi "odejdź ode mnie" i próbuje odjechać, potem bum... i oh, I'm dead...
może ten z pistolecikiem, miał rację, że kolo chciał coś zwędzić, jednak przegiął i trudno mu będzie się wybronić nawet w Teksasie
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Morderca to psychol, mały fiutek który strzela bo nie potrafi zneutralizować kaleki na wozku z problemami psychicznymi, Dlatego będę zawsze przeciwko powszechnemu dostępowi do broni.