Cytat:
Do niedouczonych, tak to Rosjanie przegonili z tąd niemców a nie żołnierze wyklęci ( czytaj bandyci) czy inny rząd na uchodźctwie
Widzę j🤬y gimbus wrócił z lekcji historii i teraz p🤬li farmazony. Słuchaj no dziecko. Komuniści przegnali nazistów: prawda. Wiesz jak to zrobili? Gw🤬cąc, rabując, paląc, robiąc z Polski prowincję na kolejne pół wieku. Spytaj się prababci ze wsi na podkarpaciu, jak mocno przer🤬ało ją j🤬e czerwone ścierwo podczas natarcia na nazistów. Zobacz co ta czerwono hołota zrobiła z Polską. Za co to wszystko? Naziści: im chodziło o żydów. I mieli k🤬a rację. Teraz żydzi dochodzą do władzy i mamy taki socjalizm, wliczając UE i komucha Obamę, że na świecie niedługo nie tyle co nie będzie mądrych ludzi, co ich stosunek do podludzi w stylu arabusów będzie jeden wykształcony na kilkadziesiąt tysięcy pojebów zdolnych do wykrzyczenia allah akbar i wysadzenia się. Bardzo żałuje, że Niemcom się nie udało powstrzymać czerwonej hołoty. I Aliantów. Bo im dłużej przyglądam się "nowoczesnym" państwom, pop🤬leńcom jak w zacytowanym kawałku, tym bardziej dochodzę do wniosku, że lewactwo powinno zostać wytępione.
Ktoś k🤬a powie że mamy demokrację, ja przytoczę fakty, że od 60 lat rządzi nami ta sama lewica, tylko ludzie się zmieniają. I ktoś w 89' przesunął wskaźnik z "gospodarka centralnie zarządzana" na "gospodarka wolnorynkowa". Ktoś powie, że żyje się dobrze, ja przytoczę, że po rozmowie z moimi znajomymi 9 na 10 myśli o wyjeździe za granicę. Ja jestem tylko ciekaw, kiedy to wszystko w końcu p🤬lnie. Kiedy ci narzekający 40 latkowie przed telewizorem wyjdą na ulicę by rozp🤬olić rząd. Kiedy? Obawiam się że nigdy. Bo to pokolenie nie przywykło do zmian, nie umie o nie walczyć, tylko idą ślepo za pożal się boże solidarnością, która tylko przysłoniła oczy, że niby mamy wolność, że przywrócimy koronę Orzełkowi. Gówno prawda. Pan Wałęsa teraz siedzi i się op🤬la. Po tym jak nawp🤬lał na tych którzy naprawdę chcieli coś zmienić, tak naprawdę.
Mam k🤬a dość. Mam 21 lat i nawet nie liczę, że moje pokolenie z tym swoim wyj🤬iem na to co się dzieję wokół nas coś zmieni. Powstanie pewnie małoambitna partia młodych za kilka lat, która i tak szybko przyjmie schematy starych lewaków. Może następne pokolenie... ale mi to jebie. Sam świata nie zmienię, tego debila zacytowanego również. Pozostaję wyjechać z tego kraju, uczyć syna miłości do Orzełka i liczyć, że gdy on lub jego dzieci tu wrócą, będzie do czego wrócić.
Naród wspaniały, tylko ludzie k🤬y. Pozostaje wierzyć w historię, to, że tyle razy byliśmy na kolanach i się poddawaliśmy.
J🤬 TVN, j🤬 TVP, j🤬 PO i ryżego c🤬ja Tuska. Idę po kolejne piwo.