Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Mimo, ze często śmieje się z takich rzeczy i bywam na prawdę hardym sk🤬ielem, to jak pomyślę sobie o takiej sytuacji w życiu realnym to czuję jakiś niesmak, cóż.
Zdałem sobie sprawę żę internet ogłupia jeszcze bardziej niż TV... jak mam się k🤬a uwolnić od tego ułomnego prostackiego głosu pokolenia wyrażanego w bezdennie głupich rysuneczkach, memach i kopiach kopi.
Obyś się chamie, twórco tego cyrku, i zarazem wstawiający prześmiewco nie doczekał raka czegokolwiek. To nawet nie jest dobre tutaj. Ta raka dupy, i niech temu co go dostanie zrobią stomię na czole. Gratuluje CHumoru
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Sam mam raka, lekarze dają mi jeszcze ok. miesiąc życia, i jakoś potrafię się z tego śmiać, więc nie widzę w czym problem.
Bo NAJWAŻNIEJSZE to mieć DYSTANS do siebie.
Pozdrawiam
Z jednej strony śmieszne, a nawet bardzo, jak to czarny humor. Z drugiej strony to jest tak czarne, że nie powinno nigdy powstać, bo to po prostu przesada. Gratuluję autorowi bo wprowadził mnie w dylemat, co się nieczęsto zdarza.