podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Taka oto porada dla właścicieli samochodów aby zostawiali kluczyki blisko drzwi wejściowych żeby złodzieje nie musieli zbyt głeboko do domu wchodzić kiedy chcą was okraść...
podpis użytkownika
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.K🤬a istny clown world
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<W Kanadzie właśnie jest wprowadzana ustawa która przewiduje karę DOŻYWOTNIEGO więzienia na mowę nienawiści w internecie względem mniejszości religijnych, etnicznych, SEKSUALNYCH itp.
podpis użytkownika
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.W Kanadzie właśnie jest wprowadzana ustawa która przewiduje karę DOŻYWOTNIEGO więzienia na mowę nienawiści w internecie względem mniejszości religijnych, etnicznych, SEKSUALNYCH itp.
Nawet nie chce mi się sprawdzać bo coś czuję, że powtarzasz jakieś brednie z gównianego źródła.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<W Kanadzie właśnie jest wprowadzana ustawa która przewiduje karę DOŻYWOTNIEGO więzienia na mowę nienawiści w internecie względem mniejszości religijnych, etnicznych, SEKSUALNYCH itp.