No i k🤬a dobrze.
Wojna jest w kraju a tamci po klubach sobie latają.
U nas też powinni pod klubami stać i każdego męskiego ukraińca sprawdzać czy ojczyzna go nie wzywa.
Sp🤬olił byś za granicę i tam żebrał na następne protezy... I było by pośmiewisko z Polaków. Internetowy napinacz. A przy okazji to...chwała Ukrainie 💪
Oglądałem filmy podróżników, którzy podróżują po Ukrainie (tzw. militarne wycieczki) i co??
Miasta wyglądają normalnie, budynki nie są zniszczone.
Także nie dajcie się nabrać na tą banderowską propagandę. To tylko wojna pozycyjna i nic więcej.
Koszty zniszczeń na Ukrainie to biliony złotych. Mało masz zdjęć zniszczonych miast? Chociażby Mariupol zrownany z ziemią.
Mariupol to miasto frontowe, więc to chyba normalne że jest zniszczony.
Ale ten jełop Zełenski mówił o zniszczeniach w całej Ukrainie, a tych zniszczeń nie ma, rozumiesz??
Pewnie tylko jakieś pojedyncze budynki i tyle...
Najpierw wypadałoby nauczyć się stawiać przecinki bo straszny bełkot z tego wyszedł. A co do Twojej wypowiedzi to chwała Ci za uszanowanie rdzennych obywateli bo w 2018 roku na wyspach, obcokrajowcami, którzy popełnili najwięcej przestępstw, byli właśnie Polacy. To trochę ma się nijak do szanowania rdzennych mieszkańców przez naszych rodaków.Jak bym sp🤬olił przed wojną jak oni do innego kraju to bym się chociaż k🤬a zachowywał tak aby uszanować rdzennych obywateli a nie zwiększał przestępczość.
No ale ja się może c🤬ja znam.