Człowiek należy do hominidów , do rzędu naczelnych więc jest tak samo małpą . Ewolucji i systematyki nie oszukasz, no chyba, że Ciebie wyciągnął bocian z kapusty.
Ostatnio trafiłem na chirurga z Somalii, chłop lekko po 30stce, po tego typu filmikach ciężko było mi to ogarnąć, w zasadzie całą drogę do domu, przy obiedzie i po obiedzie nie mogłem tego zrozumieć, przy dotyku głowy dosłownie czułem jak mój mózg mi pulsuje i nadal nie potrafię tego pojąć. Mogłem wziąć od niego autograf i zaj🤬 selfiaka bo w sumie szansa na to była jak spotkanie Keanu Reeves w jakimś j🤬ym Mc donaldzie pod Sosnowcem
Chodzi o to, że wbrew takim filmikom, gdzieś w USA czy UK jest taki murzyn z Somalli co zarabia rocznie tyle co Twoje wszystkie pokolenia przez całe życie
Jedna jaskółka wiosny nie czyni, jeden "zarabiający" czarny nie świadczy o tym że inni czarni też zarabiają. Tłumacz dalej bo nic nie wyjaśniłeś póki co...
nic Ci typie nie będę tłumaczył, szybki research i już wiadomo że Ci pluli do kanapek i jedyne miejsce gdzie możesz przykozaczyć to w internecie, wyjdz do ludzi frajerzyno, to pomaga bez odbioru