Robi臋 to tak samo jak wszyscy ludzie m膮drzy, z reszt膮 to oni mnie tego uczyli gdy by艂em dzieckiem. S艂ysz臋 co dany cz艂owiek powiedzia艂/napisa艂 i na podstawie jego wypowiedzi wnioskuj臋 czy warto go s艂ucha膰, gdy偶 jest m膮dry, czy jednak jest g艂upcem i nale偶y na takiego uwa偶a膰.
Twoich wypowiedzi naczyta艂em si臋 na Sadolu od c馃がja i nie mam 偶adnych w膮tpliwo艣ci co do twej wiedzy, nie mam w膮tpliwo艣ci, 偶e jeste艣 osob膮 g艂upi膮. Nadmiernie kulturaln膮 jak na Sadola, ale posiadaj膮c膮 za ma艂o wiedzy aby m贸c zrozumie膰 艣wiat ci臋 otaczaj膮cy. B臋d膮c kobiet膮 mo偶esz nawet by膰 wart膮 uwagi w p艂aszczy藕nie opieku艅czo艣ci czy mi艂o艣ci, ale w 艣wiecie r贸wnouprawnienia jeste艣 g艂upia. Zajmij si臋 tym do czego zosta艂a艣 stworzona przez ewolucj臋, czyli rodzin膮.
G艂upi膮 osob膮 nie interesowa艂 by艣 si臋 na tyle, by czyta膰 od c馃がja jej komentarzy
P馃がlicie oboje, na r馃がanie si臋 um贸wcie.
Nie schlebiaj sobie. Czytam nawet szybko, a jak czytam forum Sadola, to wszystkie komentarze w danym w膮tku, zatem twoje te偶. Nie wspominaj膮c, 偶e skupiam uwag臋 na g艂upcach, aby potem z nich szydzi膰.
Skoro mam konto na Sadolu, to znaczy, 偶e nie r馃がam, jestem stulejarzem, piwniczniakiem i prawiczkiem. Sk膮d ty si臋 k馃がa urwa艂e艣? Z choinki? No i druga strona medalu. Jak bardzo poj馃がy musisz by膰, aby zak艂ada膰, 偶e nasza Sadolowa feminaziolka by na mnie spojrza艂a bez obrzydzenia? K馃がa, cz艂owieku, u艣mia艂em si臋.
Nie masz racji, nie spojrza艂abym na Ciebie z obrzydzeniem, raczej z lito艣ci膮.
Nie robi to 偶adnej r贸偶nicy w tej abstrakcyjnej dyskusji,kt贸r膮 czas zako艅czy膰. Nast臋pna si臋 wkr贸tce pojawi, jestem pewien.
Milego dnia feminaziolko, id藕 szerzy膰 ideowe has艂a dla bez ideowych korporacji chc膮cych tylko si臋 bogaci膰 waszym kosztem.
Destrukcja rodziny i 偶ycie w samotno艣ci to przecie偶 ich cel, wi臋cej kredyt贸w, wi臋cej pracyw nadgodzinach, bo wi臋cej os贸b do tego zdolnych.
Ameryki nie odkry艂e艣, wi臋c takie u艣wiadamianie zostaw dla swoich dzieci i dla tych, kt贸rzy ten system swoj膮 g艂upot膮 wspieraj膮. Ja staram si臋 by膰 ponad nim, na tyle na ile mog臋.
My艣l臋, 偶e nast臋pny dialog nie nast膮pi, bo zwyczajnie szkoda mi czasu na rozmow臋 z kim艣, kto艣 lubi s艂ucha膰 tylko siebie i my艣li, 偶e wszystkie rozumy zjad艂.
Sama przylaz艂a艣 i tego jestem pewien przy nast臋pnej okazji, gdy ci臋 Hal albo kto艣 inny przywo艂a - zn贸w sama przyleziesz.