synek bo jak ja ci p🤬lne to cie krew zaleje
ps widze ze przyszło tu sporo postępowych i nowoczesnych kurew
Widzę, że przyszedł tu patriota spod znaku 88!
Jak ty w ogóle śmiesz odwoływać się do symboliki nazistowskiej i jednocześnie coś p🤬lić a patriotyzmie? Kilka milionów zabitych Polaków podczas II ww masz w dupie?
Nie dość, że debil, to jest zdrajca...
1 nie mówiłem o tobie, tzn nie z imienia![]()
2 wmawiaj sobie kim jestem choć mnie nie znasz ale takie jest lewactwo "tam się kończą twoje fakty gdzie moje uczucia"
3 widzę że ciebie to boli więc jebac zamordowanych polaków, heil hitler i do gazu a i nie zapomnijmy o najważniejszym...są ludzie i podludzie i inne rasy gorsze a i j🤬 feministki...ufff tylko się nie potnij, powiedział bym coś jeszcze ale dostane w5 a jak napisze na pw to...to jak znam lewactwo zaraza napiszesz do adminów.
ps do ludzi inteligentnych. myślcie k🤬a i nie bądźcie jak takie kurestwo spod znaku antify co p🤬li o innych, że są zdrajcami...a ścierwo do polski by wpuściło bydło, pozwoliło by na śluby homo i inne gówna które zniszczą Polskę
@Filogyna jeśli JA nie jestem patriotą,jeśli JA jestem zdrajcą, i naziolem ( faszystą owszem) i kim tam mnie nazwiesz to ty kim jesteś ? zbawicielką kraju ? to go ratuj k🤬a droga wolna...spróbuj już teraz, przerób siebie na breloczek do domu....no wk🤬iła mnie k🤬a j🤬a...tak tak złapałem baita a ciebie k🤬o oby te twoje ukochane cz🤬chy zaj🤬y
Wiele razy już pisałem, że ja nie czuję żadnej więzi z tym narodem i z tym krajem
Chcesz powiedzieć, że wpisałeś sobie przez przypadek "88" w nicku ?
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Wpisał sobie w nicku rok urodzenia tak jak mnóstwo osób na świecie ale dla niektórych to zbyt trudne do zrozumienia![]()