Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
człowiek k🤬a kombinuje jak może, jezdzi za granice, pracuje za 70euro/dzien, musi z tego odlozyc na żarcie, a te nędzne c🤬je do tak kradną po 300euro z bankomatu i nie widzą w tym nic złego. czasem poważnie zastanawiam się, czy aby na pewno 70lat temu ktoś nie miał troche racji w tym co robi...
szoda ze wujek Adolf nie zagazował wszystkich, nie dość że te brudasy żyją za nasze podatki bo h🤬ja robią stałego zatrudnienia nie mają tą są lepiej ustawieni jak niejeden z sadola... Gdzie tu sprawiedliwość ? Cyganie mają gruz wp🤬lać a z tego co widze co sie dzieje na Tym świecie to nie jeden polak, który ledwo ciągnie i wiąże koniec z końcem tynk wp🤬la a taki żyje jak szlachcic.
Ostatnio byłem na giełdzie. Cyganka włożyła mi do kieszeni podróbę perfum, bodajże BOOS'y i wołała ode mnie 50zł, głupio było tak oddawać, więc zniknąłem w tłumie Jestem nieliczną osobą, która okradła cygana
k🤬a, policja powinna mieć przyzwolenie na spałowanie i skatowanie takiego gnoja. dostał by raz czy drugi i byłby spokój. z z czasem, po kilku pokoleniach cyganie zostali by skutecznie zasymilowani. albo wykończeni na amen
Ja p🤬le... Czy ktoś mógłby w końcu utworzyć jakieś bojówki antycygańskie? Mógłbym nawet wspomóc finansowo. Nawet członkiem bym został z chęcią.
BTW na podstawie własnych doświadczeń i fhui skomplikowanych wyliczeń zaobserwowałem ciekawe zjawisko. Mianowicie bardziej upierdliwe od cyganów są cyganki. Cygan się chętniej stawia, prowokuje do walki. Wystarczy takiego zlać aż nie będzie mógł się ruszać i spokój. Natomiast cyganki sp🤬alają, podchodzą i znów próbują okraść, a następnie ponownie sp🤬alają. Dobrze mieć w takiej sytuacji jakiś miotacz gazu łzawiącego przy sobie. Polecam takie ustrojstwo bo może portfel uratować.
I my hejtujemy na muzułmanów? Oni mają przynajmniej świętą księgę, Ci pewnie nawet nie potrafią czytać.
A na serio, to ja rozumiem, że może być bieda, może być dyskryminacja mniejszości, ale k🤬a... Srają pod siebie, wyzyskują siebie nawzajem, kradną i r🤬ają dzieci.