o k🤬a, ja takie filmy oglądałem już z 20 lat temu. PKB Polski poszło kilka razy do góry, a ci szmaciarze dalej gmerają w śmietnikach. Zero rozwoju, ambicji czy chęci wydostania się z kulturowego syfu.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerZainteresuj się historią cyganów. Oni mentalnie są 1500 lat za nami. Od momentu wygonienia ich z Indii wędrują od państwa do państwa, gdzie kradną, zrobią syf i przenoszą się dalej. Są jak ludzkie wszy, jak nowotwór. Zrobią spustoszenie wokół siebie i idą dalej. Nigdy nie pracowali, i pracować nie będą, bo tak mają wpajane od szczenięcia i taką mają mentalność. Nawet jak skolonizujemy układ słoneczny i pobliskie gwiazdy, gdy opuścimy planetę Ziemię, cyganie zostaną razem ze szczurami i będą razem z nimi przetrząsać śmietniki i plądrować opuszczone przed wiekami ludzkie miasta i osady. Dla mnie oni stoją niżej niż szczury, bo szczury roznoszą zarazki, pchły i choroby, ale szczur na widok człowieka ucieka. Ci nie uciekają, a wręcz przeciwnie. Przyklei się do Ciebie, by powróżyć, zaj🤬 Ci portfel, klucze do auta, telefon i jeszcze drobne z kieszeni. Nawet za komuny, gdzie był przymus pracy ten j🤬y podgatunek ludzki załatwiał sobie lewe zwolnienia i orzeczenia lekarskie, by nie pracować.
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.