Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Siemano !
Wrzucam filmik o brudasach,gównach(cyganach) z mojego miasta, opowiadają oni jak oni się nie czują wyżsi od nas Polaków.
Zapraszam do Oglądania
nie obejrzałam nawet do połowy, bo rozp🤬ala mnie perfidne kłamstwo... ale cóż- facet albo jest dobrym aktorem albo jest jakimś wyk🤬istym wyjątkiem wśród brudasów i jeszcze nie wybili mu z głowy wszystkich wartości
Cóż za lewackie podejście do życia - tylko socjal, przecież się należy - ja p🤬le !
Ale co do wyjątkowości to bym się po części zgodził - jakbym zamieszkał w Angoli to też czułbym się wyjątkowo jako jeden z nielicznych białych
"jakbys przyjal zasady romskie to wszedzie czulbys sie jak w domu" - po prostu kwintesencja bycia romem, gdzie nie pojade, jestem u siebie, wszystko mi sie nalezy, wszystko jest moje. C🤬j im w dupe.