podpis użytkownika
Chcę iść do piekła, nie do nieba. W piekle będę miał towarzystwo papieży, królów i książąt, a w niebie są sami żebracy, mnisi, pustelnicy i apostołowie.podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Miód na moje gały jak akcje spadają, z 400 na 270,
Gorąco czekam na 150 zl i januszy, ktorzy bawili sie oszczednosciami zycia w maklerów
podpis użytkownika
Die motherfucker die motherfucker die.Patrotyzm rynkowy mówi to wam coś?
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Tja. Polaczek za sterami firmy to jedno, a patriotyzm marki to drugie. Zrobili w Polsce "Zdziczały Zachód"
Są zwyczajnie chytrymi k🤬siarzami na libtardzką modłę. Wj🤬i się w mainstream i krzyż im za to na drogę...
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Miód na moje gały jak akcje spadają, z 400 na 270,
Gorąco czekam na 150 zl i januszy, ktorzy bawili sie oszczednosciami zycia w maklerów
Nie da sie czytac niektorych cebularzy tu. Polska firma wkłada dużo pracy w coś a cebula doszukuje sie blędów gdzie we wszystkich grach wystepują błędy zwłaszcza w grze o takich rozmiarach. Cyberpunk jest świeżą grą więc sie nie ma co dziwic ze wychodzą błędy. Sprawdzcie sobie gta ile blędow wystepuje no i sprawdzcie ile razy wychodziły patche na gre żeby skasować błędy. Cdprojekt osiągnęlo wielki sukces i nalezą im sie ukłony w ich strone za kawał dobrej roboty. Dla cebularzy, praca zespołu nad grą się jeszcze nie zakończyła bo teraz będą przez jakis czas usuwać błędy.
Oczywiście największy kwik debili o te bugi jest w Polsce, reszta świata cieszy się, że dostali grę w pewnym sensie przełomową, z zajebistą fabułą, ciekawą i nowatorską mechaniką, a bugi znikną za 2-3 miesiące, wtedy sobie ją ograją drugi raz po innej nitce fabularnej, a teraz w święta się pośmieją z głównie niegroźnych błędów. J🤬y zawistny polski motłoch (nie mylić z Polakami przez duże P, których niestety coraz mniej), jak wam się nie podoba to nie kupujcie/zwróćcie i kupcie za te 3 miesiące, debile.
Do tego instalując teraz GTA zaraz za nim wp🤬la sie 30GB aktualizacji
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin KrantzSkoro gra jest teraz tak zabugowana (a to już po Day One Patchu na PS4 i Xboxa!) to pomyślcie w jakim stanie musiała być ponad pół roku temu na pierwszy termin... Redzi porwali się z motyką na słońce próbując wydać grę która będzie pięknie wyglądała w 2020 jednocześnie na PC z 2020, konsolach z 2020 i konsolach sprzed 7 lat, nawet Rockstar się nie pokusił na coś takiego opóźniając wydania GTA5 i RDR2 na PC by maksymalnie dopieścić port gry a w przypadku wydania na PS3 i 360 ostrzegając wcześniej, że gracze nie będą mieli odczucia z gry "na 100%" (tzn GTA 5 bo RDR2 już łaskawie pominięto w tym procesie wiedząc, że nie ma szansy by gra wyglądała grywalnie na tych starociach) i gra była raczej taką ciekawostką na tych starych konsolach (na zasadzie "zobaczycie jak wygląda to na lepszym sprzęcie i jak na waszym to już nigdy wiecej nie będziecie chcieli zagrać na Ps3/360 ) niż pełnoprawnym tytułem. Ale panowie z CDP-R widząc szalone liczby preorderów na starsze konsole (ponad 40% całości!!!) zdecydowali się na szybki cashgrab w myśl zasady "Za pół roku ludzie o tym zapomną a kasa będzie wciąż na naszych kontach, tylko to się liczy a nie jakiś honor czy szacunek dla fanów! "
Gram CP na pc i pojawia się kilka bugów ale raczej śmieszą niż denerwują typu lewitujaca broń, czy ktoś tam przejdzie przez ścianę. A sama gra jest zajebista, genialna mechanika, zabawa jest przednia i wciągająca, polecam wszystkim
Jak kupiliście gówno(ps4 i xbox one) które w dniu premiery jest przestarzałe to o c🤬j wam chodzi? Jedyny błąd CDP jest to że wydali CP na ps4 i xbox one