Ciekawe co będziecie pisać, kiedy zakontraktują mi walkę z Mariuszem Pudzianowskim i go zwyciężę. Wtedy będziecie chcieli autografy, to powiem: won!
Trenuję po kilka godzin dziennie, stosuję ścisłą dietę. Krótko mówiąc ciężko pracuję na swój sukces.
A wy tylko potraficie krytykować i pisać prześmiewcze komentarze.
Ćwiczę sztuki walki i gdybym tam był, pozamiatałbym tym gościem za walenie w publiczny autobus pięścią. Publiczną własność szanuję i traktuję jak swoją, więc nie pozwoliłbym mu na taką zniewagę.
Wyciągnąłbym go z tego samochodu i nakopał mu do dupy. Założył dźwignie tak bolesną, że piałby i prosił o litość.
Twoja inteligencja mnie przeraża. Nie wszystkie autobusy są publiczneĆwiczę sztuki walki i gdybym tam był, pozamiatałbym tym gościem za walenie w publiczny autobus pięścią. Publiczną własność szanuję i traktuję jak swoją, więc nie pozwoliłbym mu na taką zniewagę.
Wyciągnąłbym go z tego samochodu i nakopał mu do dupy. Założył dźwignie tak bolesną, że piałby i prosił o litość.
k🤬a takie cos mnie rozbawia:D pokonal nie jednego kozaka pod klubammi techno xD nie moge k🤬a nie moge
Mam 51cm na bicepsie i pokonałem nie jednego kozaka pod wieloma klubami techno. Jestem jednym z najlepszych fajterów w Polsce, a może nawet najlepszym, więc nie mów mi, że c🤬ja bym zrobił tak?
buahahahahahahaTen akurat jest publiczny. Poznaję po odgłosie uderzania w niego pięścią.
podpis użytkownika
A beautiful way to become infected, alone or with others