Z mojegu punktu widzenia, to policjant przekroczył swoje uprawnienia, co więcej, nadużywał przemocy wobec zatrzymanego. Teraz TVN ponosi odpowiedzialność karną za niezawiadomienie prokuratury o popełnionym przestępstwie. Tak litera prawa, a rzeczywistość...
@danis008
Nic nie wiesz i tak pie*dolisz bez sensu. KAŻDY policjant przechodzi kursy i szkolenia, może nie spuścił by mu ostrego wpi*rdolu ale na pewno by się obronił przed "gangsterem".
Dla tajniaków zimniutkie piwka, tak się robi robote.
Co innego mundurowe wory, które się przypi*rdalają za nic. Trzeba umieć odróżnić policjanta od psa.
@Sworn
Ci "zakompleksieni durnie" wykonują pracę, która jest ZAJEB*ŚCIE potrzebna. Jak Ci ukradną bluzę JP to nie leć na policje z płaczem.![]()
Widzę, że jak kolega dop🤬li się na mecie, czy innych sterydach, to myśli, że może każdemu naj🤬... C🤬j z tym, że jest wielki, im większy tym więcej miejsca do bicia. W walce liczy się technika k🤬a, a skad masz pewność, że ten piesek nie chodził na jakieś konkretne sztuki walki lub czy nie uczył się Krav Magi?
policja to stado balwanow bez szkoly, nierzadko o inteligencji nizszej niz gimbusiarnia.Wystarczy popatrzec na ich wypowiedzi i umiejetnosc wladania slowem pisanym. Jak dla mnie to banda zakompleksionych durni ,ktorzy nie potrafili sobie poradzic w innych zawodach i zostali "strozami" prawa. Zajmuja sie glupotami nabijajac statysyki a jak trzeba dzialac to chowaja sie po katach. Jak ich nie lubilem tak ich nie bede lubil. A Ci ktorzy obstawiaja ich strone to pozostalosci po komunie i zomo (czyt. mieli tatusia albo dziadka w sluzbach). Ale ten koles to p🤬da, jak jebac to przyjac wszystko na klate z honorem i zasmiac sie w pysk.
@danis008
Ale ty k🤬a jesteś tępy. Na c🤬j miał się z nim p🤬lić? Nie może go uderzyć, bo grubas by go pozwał. Do tego była kamera. Gdyby go walnął to miałby zdrowo przej🤬e.
Do wszystkich, którzy mówią, że policjant zachowuje się jak cham: Co Wy p🤬licie? Przecież zapytał grzecznie: Dlaczego PAN wysiada?
KOCHAM POLICJĘ!
co za debil ja p🤬le![]()
to nie jest k🤬a ameryka że kowalski o byle głupoty da pozew i wygra. ogólnie to pies jest kryty i sprawa jest jego