Chcesz spokojnej współpracy to nie mówisz do współpracownika "szerzej nogi k🤬a", "gleba już".
K🤬a, tych psów też kultury trzeba nauczyć, c🤬j, że wieprz się rzucał jak niedoj🤬y, ale psy zawsze powinny podchodzić z tekstem "dzień dobry, proszę pana", a nie teksty w stylu "siadaj k🤬a, nogi szerzej" jak ktoś stawia opór - ok, ale nie k🤬a na rutynowej kontroli i teksty w stylu "masz obowiązek wykonywać polecenia" tylko prowokują, bo sam miałem taką sytuację dwa dni temu.
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
@chalny to, że nie miałeś nigdy przyjaciół i piwo na outside pod skwarem lejącym się z nieba jest dla Ciebie rzeczą obcą to polecam w środku lata wybrać się na łąkę i zobaczyć jakie to zajebiste. NO TAK, przecież bananowe dziecko mieszkające w klimatyzowanym mieszkaniu ma wszystko co mu potrzeba, żeby przetrwać całe late przed komputerem.![]()
podpis użytkownika
"JP" to orientacja seksualna j=jestem p=pedałem
C🤬ja widziałeś i c🤬ja wiesz tępaku jeden... Gdyby go zaczał tłuc, to by go za to doj🤬i w tym pięknym kraju, gdzie żadza same k🤬y. No na kreatynie się tak doj🤬 i przez to mu tak w brzuch poszło, pozdro dla ciebie k🤬a.
Gówno nas obchodzi twoja historia obdartusie z patologicznego baraku.
I żeby była jasność, dla mnie miejscem publicznym nie jest park z przepustowością jednej osoby na godzinę, tylko miejsce na widoku, gdzie dużo ludzi widzi spożywającego.