Z mojegu punktu widzenia, to policjant przekroczył swoje uprawnienia, co więcej, nadużywał przemocy wobec zatrzymanego. Teraz TVN ponosi odpowiedzialność karną za niezawiadomienie prokuratury o popełnionym przestępstwie. Tak litera prawa, a rzeczywistość...
podpis użytkownika
Gallia est omnis divisa in partes trespodpis użytkownika
www.feranos.eu@chalny wykonuja zajebiscie swoja robote to sie usmialem,wpisuja mandaty za zle parkowanie i picie piwa w parku. nie chodze w bluzie jp i nie mam zamiaru. jest potrzebna jak szczerbatemu suchary, zreszta nie bede z Toba dyskutowal. sadistic pro policyjny moze jest zaczniecie popierac pedalstwo i szmatoglowych. niestety ten portal schodzi na psy, doslownie.
Miałem sporo konfliktów z prawem w młodości z racji "miejsca wychowania". Próbowali mnie kilka razy wpieprzyć na działanie w grupach przestępczych, handel narkotykami itp. Bo k🤬y muszą sobie robić statystki, a na kim lepiej jak na przeciętnych osiedlach, gdzie chłopaki w wieku 15 lat wiedzą jak wygląda rozj🤬a w pył szczęka na żywo, a nie, bo widzieli na Sadisticu. Jak mi pisze taki k🤬a baran, który skończył oczko w tym roku, że wszyscy anty-policyjni są w przedziale wiekowym 14-16, albo dlatego, że dostali mandat za piwo to mam ochotę sobie w głowę p🤬lnąć. Uprzedziłem na początku - jak jakiś k🤬a pajac ma ochotę p🤬lić jak potłuczony po raz 9589185912 o "Gimbazie" czy "pokoleniu JP" to niech weźmie dobry rozpęd i przyp🤬oli głową w ścianę zanim kliknie wyślij.
podpis użytkownika
Gallia est omnis divisa in partes tresA zachowanie policji super? Kopanie, popychanie, walenie na ty? Siebie warci, ten cwaniak a ci pod tajniacy banda c🤬ja.