podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerWielkie mi co. Ja wczoraj grając ze swoim 2 letnim bąblem kopnąłem piłkę, i trafiłem go tak, że mu butelka z piciem wypadła z rąk. Dzieciak prawie się rozpłakał i pobiegł przytulić się do matki. Takie rzeczy też się zdarzają, i nie świadczą o nieporadności rodzica, czy patologii. Jak miałem 8 lat, to włożyłem palce między drzwi i futrynę przy zawiasach. Ojciec zamykając drzwi cudem nie połamał mi palców. Tak więc mała z filmu ma cudownych rodziców, bo widać, że rodzice bardzo ją kochają.
Wielkie mi co. Ja wczoraj grając ze swoim 2 letnim bąblem kopnąłem piłkę, i trafiłem go tak, że mu butelka z piciem wypadła z rąk. Dzieciak prawie się rozpłakał i pobiegł przytulić się do matki. Takie rzeczy też się zdarzają, i nie świadczą o nieporadności rodzica, czy patologii. Jak miałem 8 lat, to włożyłem palce między drzwi i futrynę przy zawiasach. Ojciec zamykając drzwi cudem nie połamał mi palców. Tak więc mała z filmu ma cudownych rodziców, bo widać, że rodzice bardzo ją kochają.
ty mi lepiej powiedz jakim to trzeba być nie do rozwojem żeby nie umieć zrobić tak banalnej i prostej rzeczy jak otworzenie kartonu .by strzelać łapami przy otwieraniu kartonu ! czy jak to zwał tak zwał bo nie wiem jak to nawet nazwać.
Przyganiał kocioł garnkowi. Dwa błędy w jednym prostym zdaniu, także z tym ferowaniem wyroków kto jest, a kto nie jest niedorozwojem, to bym się tak na Twoim miejscu jednak nie zapędzał...
Co do małej z filmiku - można mówić o pewnej dozie szczęścia, że starzy jednak nie postanowili użyć do otwarcia czegoś ostrego.
oj będę płakał bo się pomyliłem moje przeoczenie .bo ty szerloczku nigdy ci się nie zdarzyło pomylić ^^ nie bądź śmieszny ! kartony tak samo otwierasz jak ci z filmiku ? czy gorzej ?
Co i rusz się "przeoczasz" uskuteczniając swoje osobiste wycieczki wobec innych użytkowników, a jak cię potraktować w podobny sposób to się oburzasz tak, że aż pyskówki nie potrafisz w składny sposób sklecić?
Może to jednak pora zastanowić się nad swoimi kompleksami i frustracją, bo w tym wieku to wstyd trochę zachowywać się jak zbuntowany gimnazjalista?
PS łap wirtualne piwko na ukojenie skołatanych nerwów.