No co Ty, chyba żmija to białas jest.
Wątróbkę z Chianti, a żeberka pod piwko 😉
co się zaczęło? następny bezmózg który wieży w jakiegoś tam celebrytę covida którego nie było. ha ha ha ha ha ha ha
Przecież wiadomo że jest płaska. Inaczej ci z Australii by pospadali. Proste. A otych ptakach nie wiedziałem, muszę doczytać.
JoSeed, Żmij 👏👏👏dzisiej to mnie ubawiliscie 🤣🤣🤣
Czy jest coś na tym świecie czego kitajce nie op🤬lą na ciepło?
Wstrętne azjatyckie sk🤬ysyny... ale sylwetki muszę przyznać, że mają doj🤬e fest! Chyba igła w dupsko musiała nie raz wjechać, bo na samych zupkach ze zdechłych nietoperzy raczej takiej formy nie zbudowali...
Skąd ja mogę wiedzieć jako kto się @zmij identyfikuje?
Może on dzisiaj jest piec kaflowy, jutro latarnia morska a pojutrze wieloryb.
Napisz to do @JoSeed
Ona się Tobą zaopiekuje. Nie wszystkie jej koleżanki miały szczęście i przeżyły.
To Ty nic nie wiedziałeś o tym, że jak wróbel, albo sroka siedzą na Twoim parapecie, to tak naprawdę jest to CIA i NSA!?
Gdzie Ty się urodziłeś, że takich podstawowych rzeczy nie wiesz?
Ty nie słyszałeś o tym, że w Australii wszystko jest gwoździami poprzybijane, żeby nie spadło i w kosmos nie poleciało?
Czekaj, czekaj! Będziesz miał ubaw, jak wylądujesz na półmisku!
Jest! To jest k🤬s pierwszego Sekretarza Chińskiej Partii Komunistycznej.
Oni są ateistami, ale ten k🤬s jest święty.
Co jest z Tobą? Ty orientację nagle zmieniłeś? Przecież Tobie się podobają tylko żeńskie lochy od 150 kilo w górę!
Skąd ja mogę wiedzieć jako kto się @zmij identyfikuje?
Może on dzisiaj jest piec kaflowy, jutro latarnia morska a pojutrze wieloryb.
Napisz to do @JoSeed
Ona się Tobą zaopiekuje. Nie wszystkie jej koleżanki miały szczęście i przeżyły.
To Ty nic nie wiedziałeś o tym, że jak wróbel, albo sroka siedzą na Twoim parapecie, to tak naprawdę jest to CIA i NSA!?
Gdzie Ty się urodziłeś, że takich podstawowych rzeczy nie wiesz?
Ty nie słyszałeś o tym, że w Australii wszystko jest gwoździami poprzybijane, żeby nie spadło i w kosmos nie poleciało?
Czekaj, czekaj! Będziesz miał ubaw, jak wylądujesz na półmisku!
Jest! To jest k🤬s pierwszego Sekretarza Chińskiej Partii Komunistycznej.
Oni są ateistami, ale ten k🤬s jest święty.
Co jest z Tobą? Ty orientację nagle zmieniłeś? Przecież Tobie się podobają tylko żeńskie lochy od 150 kilo w górę!
Chyba będziesz miała ubaw 😁😁😁 to mam szansę skoro woli kobitki na pierwszy rzut. Już czekam w kolejce 🤣🤣🤣
Oj, zaraz będzie, że nie pykło bo kobitka 😉
Ludzie naprawdę wierzą w tą bajeczkę o nietoperzach?
Spuszczacie się nad trolowym filmikiem na którym nikt nie je tego nietoperza. Równie dobrze mogli se zamiast tego ssaka włożyć na talerz cegłę. Też byście uważali że ktoś tę cegłę zjadł?
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.