podpis użytkownika
zmarnowałem 22 znakiTo tylko opasły knur leżący cały dzień w oborze. To teraz wyobraźcie sobie tej wagi dzika który jest jednym wielkim mięśniem w dodatku z szablami które rozrywają tetnice udowe w pół sekundy. A u nas te k🤬y łażą w Szczecinie po osiedlach chronione histerycznie na fejsbukach przez lewacki mordy p🤬lące że to my im zabraliśmy lasy więc niech sobie łażą. C🤬j tam jak pogonią czy pokaleczą psa ale do tragedii jest blisko. Już pomijam że wiele kilometrów od mojego mieszkania nie ma praktycznie ani jednego nie przej🤬ego trawnika. I tak od lat. Te k🤬y ryjem sa w stanie przeryć zamarzniętą na kilkanaście cm ziemię. Więc człowiek dla niego to miękka podusia.
Najgorsze w tym wszystkim ze te dziki które przychodzą pod zabudowania to za c🤬ja instynktu nie mają.Nie uciekają ale też nie są agresywne tylko rozp🤬alają wszystko dookoła, a poj🤬i jeszcze dokarmiają
To tylko opasły knur leżący cały dzień w oborze. To teraz wyobraźcie sobie tej wagi dzika który jest jednym wielkim mięśniem w dodatku z szablami które rozrywają tetnice udowe w pół sekundy. A u nas te k🤬y łażą w Szczecinie po osiedlach chronione histerycznie na fejsbukach przez lewacki mordy p🤬lące że to my im zabraliśmy lasy więc niech sobie łażą. C🤬j tam jak pogonią czy pokaleczą psa ale do tragedii jest blisko. Już pomijam że wiele kilometrów od mojego mieszkania nie ma praktycznie ani jednego nie przej🤬ego trawnika. I tak od lat. Te k🤬y ryjem sa w stanie przeryć zamarzniętą na kilkanaście cm ziemię. Więc człowiek dla niego to miękka podusia.