Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Ale zdajecie sobie sprawę, że gdyby nie dziki kapitalizm, za którym tęsknią ścierwa korwina nie byłoby socjalizmu? Ot, ludzie uciekli z jednego gówna w inne gówno. A wy jeteście jeszcze głupsi od nich bo nie uczycie się na cudzych błędach.
maniiiek
dokładnie i teraz tylko poczekaj, aż wrócą z kopania piłki na podwórku, bądź wiszenia na trzepaku to w nerwach połamią własne grabki i łopatki
@UP x2 UP
Prawda niestety nie jest zbyt atrakcyjna. Masy uwierzyły, że wolność polityczną można zastąpić wolnością gospodarczą. I tak się stało. Z socjalizmu narodziły się faszyzm, komunizm, nazizm, maoizm, dżucze i inne zbrodnicze ideologie. Obecnie mamy euro socjalizm - biurokracja, puste pieniądze i równanie wszystkiego, głównie w dół. Socjalizm to w prostej linii droga do zniewolenia.
Cóż mówiła czy nie nie ważne ale najważniejsze jest że ja przynajmniej wiem kim jest moja mama a do Twojego rodzicielstwa ktoś się już przyznał czy dalej mówisz do każdego napotkanego na ulicy przechodnia per mama i tata?
Podpowiedź #1: Jeśli chcesz kogoś urazić to twój post musi mieć sens a nie spowodować ból głowy typu "o co mu k🤬a chodzi?", po pierwszych pięciu słowach w nim zamieszczonym...
Podpowiedź #2: Jeśli chcesz kogoś urazić to musisz być zdolny. Tego typu teksty słyszałem w podstawówce 10 lat temu. I nawet już wtedy były suche i słabe.