(osobi艣cie popieram!)
podpis u偶ytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na w艂asny u偶ytek? >> Wbijaj na nasz膮 grup臋 MM <<Medyczna Marihuana jest TA艃SZA w aptece ni偶 u dilera ok 15-30z艂/g !
podpis u偶ytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na w艂asny u偶ytek? >> Wbijaj na nasz膮 grup臋 MM <<Nie nazywaj "poczuciem godno艣ci" homofobicznych fobii i braku zrozumienia dla konwencji .
Gruby jest standuperem. Komikiem. Zapewne znanym z takiego a nie innego poczucia humoru.
Tak samo jak be艂kot w Twoim komentarzu puszczam mimo uszu bo jakkolwiek nie jeste艣 komikiem tak najprawdopodobniej jeste艣 zwyk艂ym prawilnym wyp艂oszem spod bia艂ostockiej budki z piwem.
Z takich napinek w stylu "ulicznych zasad" i innych bredni si臋 wyrasta mniej wi臋cej pod koniec podstaw贸wki.
Mo偶e nadal si臋 trzepiesz pod konferencje freakfightowe i nic mi do tego ale co by艣 nie napisa艂 i tak nie wyprowadzisz mnie z r贸wnowagi bo Twoje zdanie w 偶aden spos贸b nie jest dla mnie znacz膮ce. Rozumiesz ten mechanizm?
Ale ty wr贸偶ysz z kart czy z fus贸w po babcinej herbatce? Bredzisz co艣 o jakich艣 galach, budkach z piwem. A chodzi o to 偶e nie zrozumia艂e艣 nawet tego co napisa艂em yntelygencie z koziej dupy. Ja nie jestem nawet homofobem, tylko po prostu rozumiem 偶e nie kt贸rych rzeczy si臋 nie m贸wi bo s膮 wulgarne i nie potrzebne pomimo 偶e OCZYWISTE. Szkoda 偶e ciebie tego nie nauczyli w tym burdelu w kt贸rym si臋 wychowa艂e艣.
Rozumiem ten mechanizm. Pozwoli艂 by艣 偶eby inny facet plu艂 na twoj膮 rodzin臋 a ty nic by艣 nie zrobi艂 tylko dlatego 偶e "no tak, przecie偶 tak mog艂o by膰" i dlatego 偶e go艣膰 jest komikiem i taki ma styl. Brawo. Lamus b臋dzie lamusem, i zazwyczaj ukrywa si臋 pod r贸偶nymi zas艂onkami. Twoja jest taka 偶e ty jeste艣 otwarty i 艣wiatowy. Nie, jeste艣 po prostu p馃がd膮.
Setnie mnie ubawi艂e艣. Troszk臋 偶a艂osna ta Twoja napinka na mucho ale przynajmniej w swoim prostactwie jeste艣 zabawny.
Zazwyczaj jak w takie co艣 wdepn膮艂em to wyciera艂em w traw臋 ale nigdy mnie nie rozbawia艂o.
Jeste艣 pierwszy.
P.s. "Niekt贸rych", "niepotrzebne"... Nie wiem w kt贸rej klasie jeste艣 ale to Ci si臋 mo偶e przyda膰. Nie dzi臋kuj.
Dzi臋ki. B艂臋dy rzeczywi艣cie z mojej strony to 偶enada, dobrze 偶e mi je wskaza艂e艣 , ale mo偶e i ty zrozumiesz 偶e pozwoli艂by艣 偶eby kto艣 kpi艂 sobie w wulgarny spos贸b z twoich dzieci i budowa艂 na nich swoje show. Nie jeste艣 w ten spos贸b nawet m臋偶czyzn膮 tylko kpin膮 kt贸rej si臋 poj馃がo w g艂owie. 呕eby przyznawa膰 si臋 偶e pozwoli艂by艣 aby inny m臋偶czyzna 偶artowa艂 kosztem twoich bliskich....ch艂opie. Niewa偶ne co napiszesz o mnie. Jeste艣 p馃がdeczk膮.
"