K🤬a a na c🤬j się szufladkować? Mam ochotę posłuchać death metalu to słucham death metalu, mam ochotę na dobre rapy to słucham dobrych rapów, mam ochotę posłuchać k🤬a fasolek pana kleksa to słucham j🤬ych k🤬a fasolek pana k🤬a kleksa i c🤬j!
@MMachu pierw najeżdzasz na gimby,a potem p🤬lisz "na c🤬j sie szufladkować" - Sam ich k🤬a szufladkujesz,nie widzisz tego ? Lubisz być hipokrytą?
Metallicę mogę sobie krytykować pod względem technicznego grania bo jestem muzykiem i k🤬a nikt mi tutaj nie zarzuci, że grają dobrze (technicznie, użyłbym raczej słowa, że grają prosto). elo
Nie nie szufladkuję, k🤬a ludzie czytajcie ze zrozumieniem, proszę Was.
podpis użytkownika
Et Joseph dixit ad eum. Inserere haeret in asinum et adolebit. Dominici dixit. Insanis! Melius aditus ad calida aqua. Et Joseph dixit ad eum. Elegantia Gallia. Ex Epistola ad Corinthos: submota olivarum! AmenMetallicę mogę sobie krytykować pod względem technicznego grania bo jestem muzykiem
K🤬a Pener nie ma co się oszukiwać, typowy 16-latek słuchający Metallicy czy Slayera (chociaż do Slayera nic nie mam) uważa się za niewiadomo jakiego hardkorowca a jak dla mnie jest pindolem i tyle. Zespoły jakVirgin Snatch, Decapitated, Vader itp., to jest k🤬a mocne p🤬lnięcie.