Nikt Wam samcom nie nakazuje otaczać się kobietami. Zawsze możecie sobie zapinać w dupę kolegę, albo jakąś owcę, czy kozę.
Cieszę się, że znasz swoje miejsce i ograniczasz rolę kobiety tylko do stosunku płciowego.
Gimzolka wiesz jaka jet kobieta po seksie ?
niepotrzebna :0
Witamy na pokładzie przykładową feministkę. Zapinać można kobietę, ale nie pop🤬loną, normalną, obecnie takich teraz coraz mniej, a Twoja reakcja na mój żart wskazuje, że odp🤬lasz i pewnie tłumaczysz to hormonami etc...i są jeszcze normalne kobiety na szczęście, ale Ty z takimi pewnie nie masz wiele wspólnego
podpis użytkownika
Ludzie, którym się nie podobam powinni przyjąć jedną prostą rzecz- cyjanek potasu.podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Mi kobiety nie przeszkadzają ogólnie, dopóki nie pchają się za kierownicę. A ty gizmolka szanuj się trochę, bo dupa też ma swój termin przydatności do spożycia i co później będziesz facetowi robić, żeby Cię z domu na kopach nie wyj🤬?
Sam sobie zrobię.![]()
Chcesz być moją kolegą ? czy tam owcą lub kozą ?
podpis użytkownika
Ludzie, którym się nie podobam powinni przyjąć jedną prostą rzecz- cyjanek potasu.