podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<U nas widać w tramwajach jak ludzie (nie tylko młodzi) zapatrzeni w srajfony jak sroka w gnat. Jedno maleńkie pstryk i nie będą wiedzieli co ze sobą zrobić.
Car Bomba zabiłaby też wielu ludzi w Łodzi choćby samym promieniowaniem, no może z falą uderzeniową przesadziłem. ale nie zapominaj że współcześni kremlowscy faszyści mają prawie 10k głowic atomowych, na celowniku są na pewno największe nasze miasta, bo dla tych sk🤬ysynów cele militarne są drugoplanowe. Najważniejsze zniszczyć, zaszczuć i zlikwidować opór obywatelski. W przypadku Polaków to się k🤬a nie uda, 1000 lat wspólnej historii coś nas jednak nauczyło.
Za komuny miałem w podstawówce taki przedmiot: PO (nie, nie Platforma Obywatelska: Przysposobienie Obronne) Uczono nas, jakie są efekty wybuchu bomby atomowej, i co należy zrobić, gdy sie widzi gigantycznego grzybola za oknem.
koszmary mam do dziś.
Za komuny miałem w podstawówce taki przedmiot: PO (nie, nie Platforma Obywatelska: Przysposobienie Obronne) Uczono nas, jakie są efekty wybuchu bomby atomowej, i co należy zrobić, gdy sie widzi gigantycznego grzybola za oknem.
koszmary mam do dziś.
Przestańcie się kłócić, odpalcie symulator w necie. Możecie sobie ustawić ładunek albo wybrać presety takie jak Car Bomba itp. i spuścić na dowolne miejsce. Zaznaczy Wam obszar i charakter zniszczeń. Poniżej Car Bomba w Warszawie. Wszyscy p🤬lą
No i tak czy siak została niewolnica sprzętu tyle tylko że za dobrą kasę kupiła sobie więcej i bardziej wpadnie w nałóg. trzeba było sobie kupić rower
I znów ta poj🤬a propaganda lepszych wykształconych, nad gorszych innych ludzi. Jakby wyższych stanowisk było tak zajebiście dużo, że każdy dostanie pracę w zawodzie jaki wyuczył. A potem dzieciaki się dziwią, że i tak muszą iść na kasę czy magazyn bo przecież prezesem, profesorem, czy innym doktorem może zostać jakieś 20% z nich...
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.No i tak czy siak została niewolnica sprzętu tyle tylko że za dobrą kasę kupiła sobie więcej i bardziej wpadnie w nałóg. trzeba było sobie kupić rower
podpis użytkownika
Ola gringo