Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Wiem. Chciałeś wywołać gównoburzę na temat kretynów, którzy nie odróżniają Rumunów od Cyganów. Bo gdyby było inaczej, to po prostu dodałbyś filmik tutaj.
No i tradycyjnie: rumuńscy małą.
podpis użytkownika
To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach.
IOI, do nawigacji też wsadzasz kartę sim? Pomyśl trochę. Tak samo jest z lokalizatorami gps, np w autach przedstawicieli handlowych, wiem bo sam mam takie cuś w aucie założone, i potem tylko telefony od prezesa, że jak tak dalej pójdzie to na paliwo nie urobią
@darczosss no to wytlumacz mi geniuszu jak sie komunikuje urzadzenie, i nie mow mi o rejestratorach w samochodach sluzbowych bo sam takie montowalem w firmowych samochodach i kazdy mial karte sim wlansnie po to zeby na bierzaco sprawdzac gdzie jest.