K🤬a co wy macie do gościa ? Nie robi nikomu krzywdy, niektórzy się nawet uśmiechną, ale co tam k🤬a lemingi zobaczyły, że jest moda na hejty to warto spróbować dla paru wirtualnych piw.
Nie rozumiem Was, nudne, c🤬jowe, sztuczne bla bla bla. No i co? Wpada na głowną to znaczy ze ludziom sie podoba[...]
Wpada na główną, bo sadistic stał się typowym portalem typu kwejk, demotyatory itp... Dobre materiały czasami zostają w poczekalni, a popularny chłam wychodzi... Zresztą z czym do ludzi? Trochę ponad 100 piwek? To nawet samych krypto-gimbusów na sadolu jest więcej. Matura to bzdura też na główną wpada.![]()
Koleś rozśmieszył mnie za pierwszym razem, a potem tylko można było podziwiać kopie jego poprzednich filmików. Nigdy nie widziałem jakiegoś makingof gdzie by na koniec z ludźmi pogadał, pośmiał się i wytłumaczył, a na początku truł dupę głównie staruszkom, którzy potem boją się iść do sklepu, bo jakiś 30 letni facet się nudzi i robi sobie jaja.
K🤬a co wy macie do gościa ? Nie robi nikomu krzywdy, niektórzy się nawet uśmiechną, ale co tam k🤬a lemingi zobaczyły, że jest moda na hejty to warto spróbować dla paru wirtualnych piw.