margas napisał/a:
Nie wiem jak wy ale ja mam dość tych c🤬jowych "dowcipów" w którym każdy nawiązuje albo do nekro albo pedofilii. Może za pierwszym, drugim i setnym razem było zabawnie, ale teraz jedyne na co mam ochotę widząc coś takiego to postawić antypiwo albo się zrzygać. Ile można wałkować to samo?
@Up
Autor chciałby być czeladnikiem BongMana, tamten pomimo tego, że już chyba nie stara się być śmieszny to jego suchary trzymają jakiś poziom i różnorodność, a nie j🤬ie trupów, j🤬ie dzieci i j🤬ie zwierząt -,-
Piesek na motorku lepszy? Sadistic jest od sadyzmu. Nie podoba się dowcip - jest masa innych działów. Po prostu przewijaj dalej. Tu powinno być coś dla nowych użytkowników, oni widza tylko główną bez harda i innych działów.
Dlatego jak najbardziej na głównej powinny się pojawiać kolejne tego typu kawały i inne rzeczy, które "już były" - sadistic powinien trzymać poziom by zachęcać nowych, a nie pieski na motorze się pojawiają, a znikną dowc🤬y bo jeden panicz się nimi nudzi... scroll ci nie działa, czy jak? Może idź na demoty i narzekaj, że znowu galeria? Albo znowu obrazek w czarnej ramce z podpisem? Na piekielnych narzekasz, że znowu historia o listonoszu? A na mistrzach, że znowu riposta z czyjejś tablicy na fb?
Na wyborach głosowałeś chociaż, czy tylko narzekasz, że znowu te same partie?
Jak oglądasz mecz to też narzekasz, że znowu zj🤬i zamiast samemu kupić bilet, zacząć chodzić na stadion, klub będzie miał kasę i w końcu poziom się podniesie? Nic się nie zmieni od narzekania.