Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
To jest "Moda na Sukces" odc. 100253 (rok 2035)
Ridge z milosci do Brooke i Taylor postanawia sie z nimi zlaczyc, a ze w tych czasach to bedzie normalne i akceptowalne, nikogo to nie zdziwi.
Ludzka Stonoga, najbardziej pop🤬lony film jaki oglądałem (a ostrzegali mnie) ciut bardziej poj🤬y film to opona, wracając do tematu, nie polecam film jest sk🤬iały w c🤬j chyba że lubicie na kacu robić sobie papkę z mózgu to polecam.
pierogi3 napisał/a:
Human Centipede. Świetny film.
Świetny film?! Ty masz oczy chyba w dupie, o gustach się nie dyskutuje ale k🤬a, są jakieś granice.
@skin88 mi się film podobał, z tym że ja go traktowałem bardziej w charakterze komediowym Tak że pod tym względem świetny film. A opona to już w ogóle miazga, scenarzysta musiał ćpać w ilościach hurtowych
@skin88 mi się film podobał, z tym że ja go traktowałem bardziej w charakterze komediowym Tak że pod tym względem świetny film. A opona to już w ogóle miazga, scenarzysta musiał ćpać w ilościach hurtowych
Jak dla mnie ok, a co do opony, zgadzam się w 100%, ale jak zobaczyłem, jak ten pies ponownie wsiada do bagażnika to z pełną mocą wyp🤬oliło mnie z fotela