Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Gr🤬a, czy ty naprawdę jesteś taki tępy? W tym kraju nie ma takich zwierząt! Jest żubr, bóbr, k🤬a, łoś. Lis, wilk, kuna, koń, wydra, ryjówka, zając – to są zwierzęta, które żyją w Polsce.
W nocy asfalt jest ciepły i lgną do niego różne postaci, psy, koty, jeżozwierze i naj🤬i melanżowicze. Jest ciemno, cisza, kładziesz isię i nie wiesz kiedy, zasypasz.
Wiem to z autopsji. Mnie na szczęście nic nie rozjechało.
Gr🤬a, czy ty naprawdę jesteś taki tępy? W tym kraju nie ma takich zwierząt! Jest żubr, bóbr, k🤬a, łoś. Lis, wilk, kuna, koń, wydra, ryjówka, zając – to są zwierzęta, które żyją w Polsce.
Poj🤬em, zamiast Gr🤬a miał(a) być flodzia
a czemu sądzisz ze to polska? u nas nie ma żółtych lini na jezdniach (tylko czasowe ale ta nie wyglądała na taką. chyba ze tam polski dzwiek jest bo u mnie jest bez dzwieku nie wiem czemu.