Standardowo napiszę że zj🤬a kapsuła która wylądowała na księżycu nie miała zbiorników na paliwo o pojemności wystarczającej na powrót na ziemie - dziękuję.
Dam wam mindfucka.
Ponoć grawitacja na księżycu jest ok 1/6 tej co na ziemi. Przeciętny zdrowy mężczyzna waży powiedzmy ok 80kg. Ka księżycu byłoby to ok 13.5kg (uproszczam). Albo inaczej - siła waszych mięśni byłaby 6x większa. Dlaczego skoki na księżycu są tej samej wysokości co na ziemi?
Nawet dodając skafander ważący 2gie tyle co astronauta skok powinien być WYRAŹNIE wyższy niż na ziemi. Natomiast te skoki są na poziomie 30cm.
Czemu nie ma misji na księżyc w czasach gdzie technologia jest tak mocno zaawansowana?
Nie twierdzę ,że nie było człowieka na księżycu ale MOIM zdaniem nie ma wystarczających dowodów.
Nie bazuje swoich przekonań na programach telewizyjnych itp. Zwyczajnie używam mózgu i weryfikuje 'fakty'.
Wk🤬ia mnie to że wszystkie te p🤬lone filmy z niby księżyca przy zaawansowanej technologi są w zj🤬ej jakości, do c🤬ja pana, co oni k🤬a mają, te j🤬e jedne z pierwszych kamer logitecha ?
To jest proste. jakby podskoczył za wysoko to nie mogłby wrócić i księżyc po prostu odleciałby mu spod nóg.
Jak się nie znasz to nie wypisuj głupot.
Standardowo napiszę że zj🤬a kapsuła która wylądowała na księżycu nie miała zbiorników na paliwo o pojemności wystarczającej na powrót na ziemie - dziękuję.
dobra ja powiem tak na:
na żadnych filmach z '69 nie widać Ziemi
wszystkie filmy są nagrywane nocą co mnie bardzo dziwi a z tego co pamiętam pierwszy rzekomy ich pobyt na Ksieżycu trwał coś około trzech dni
na Ksieżycu tez istnieje atmosfera nie wiem jaka nigdy mnie to nie interesowało z jakich pierwiastków ona sie składa no ale istnieje
Jak nie wierzycie w człowieka na Księżycu to kupcie sobie porządny teleskop i pooglądajcie jego powierzchnię. Wszystkie odciski w pyle powstałe podczas lądowań powinny być widoczne do dziś.
PS: dobra, nie jestem pewien, czy zwykłym teleskopem można byłoby zobaczyć te ślady, ale są robione zdjęcia z kosmosu, w tym przez chińskie firmy - a oni nie mieliby żadnych podstaw do produkcji fejków dla Amerykanów.
wszystkie filmy są nagrywane nocą co mnie bardzo dziwi a z tego co pamiętam pierwszy rzekomy ich pobyt na Ksieżycu trwał coś około trzech dni
NASA kłamie otóż żeby mogło istnieć takie zjawisko jak temperatura musi być atmosfera.
ogóle poruszać w jakikolwiek sposób, ponieważ żadne protony w temperaturze zera bezwzględnego nie pracują, wiec ich kombinezony by się pokruszyły przy jakiejkolwiek oddziływujące na niej sile
to dlaczego są czerwone?
w 69 lądowano tam noca ale lądowano tez na tej drugiej stronie w podobnym cuklu obiegowym w okół Ziemi i kiedy Ziemia była w podobnej pozycji wobec Słońca wiec wtedy musiał tam być dzień a nie ma takiego zdjęcia z nawet lekko błękitnym niebem
ak samo flagi postawionej przez amerykańskich astronautów też tam nie ma, bo nie ma takiej siły żeby przy tak niskim ciśnieniu istniały takie mocne wiatry żeby ta flaga tak mocno łopotała,