podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin KrantzA ja głupi myślałem, że właśnie pierwsi skinheadzi byli w sporej części czarni, słuchali sobie SKA i lubili się ponap🤬lać dla samej przyjemności (wtedy byli oni apolityczni). Dopiero bodajże w latach '70, gdy pojawił się kryzys, ktoś dostrzegł że można na tym zrobić spory biznes, a i bezmyślne stado debili też może się przydać i tak powstali boneheadzi. Nafaszerowani pustymi hasłami o ojczyźnie, straszeni co noc urojonymi wrogami, ślepo prowadzeni przez swoje "autorytety", zamknięci na fakty, argumenty i logikę chłopcy z neonazistowskimi odchyłami.
No ale niestety k🤬a myliłem się, więc ustępuje miejsca prawdziwym ekspertom sadola.
No za ten tekst to w ryj ode mnie powinieneś dostać. Jeżeli Bóg, Honor i Ojczyzna to puste hasła to ja nie wiem gdzie ja żyję....no tak, w końcu Polska.Nafaszerowani pustymi hasłami o ojczyźnie, straszeni co noc urojonymi wrogami, ślepo prowadzeni przez swoje "autorytety", zamknięci na fakty, argumenty i logikę chłopcy z neonazistowskimi odchyłami.
podpis użytkownika
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.