Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Bo krówka jak się naje, jedzonka, które fermentuje to może sobie pęknąć. W warunkach "domowych" np. jak się naje koniczynek to trzeba wtedy przebić jej skórę i żołądek żeby ją odpowietrzyć ;] voila ;]
Jest to typowa perforacja powłok skórnych wykorzystywana do badania strawności składników pokarmowych w paszach w poszczególnych odcinkach przewodu pokarmowego z uwzględnieniem procesów trawiennych w żwaczu.
A przebijanie brzucha jak sie krowa nażre motylkowych to trokarowanie żwacza i wyglada to zupełnie inaczej.