Ja wiem że to sadol.
Gość ewidentnie by przejechał typa który już był na pasach więc kop mu się należał jak świni obierki. Albo żyjemy jak ludzie albo jak cz🤬chy! Jak chcemy żyć jak cz🤬chy
I nie respektować prawa to tak żyjmy. Ale jak chcemy żyć jak biali ludzie to tutaj kop był potrzebny żeby obudzić gościa za kółkiem.
To nas różni od małp czarnych omylkowo nazywanych człowiekiem.
Widzicie różnice?
Logika niedojeba..."facet przechodzi normalnym krokiem przez zebre to brak mu rozsadku i pewnie nie ma prawka"...to twoje prawko z czipsow to musi byc twoj najwekszy sukces w zyciu ... i taki z ciebie 100% kierowca ze pewnie nigdy z zebry nie korzystasz jako pieszy
Podejrzewam ze masz oczy p🤬da zarosniete jak janusz w aucie a zebra to twoj najwiekszy wrog bo ciagle musisz jebac po heblach w ostatniej chwili jak pajac....
Ja wiem że to sadol.
Gość ewidentnie by przejechał typa który już był na pasach więc kop mu się należał jak świni obierki. Albo żyjemy jak ludzie albo jak cz🤬chy! Jak chcemy żyć jak cz🤬chy
I nie respektować prawa to tak żyjmy. Ale jak chcemy żyć jak biali ludzie to tutaj kop był potrzebny żeby obudzić gościa za kółkiem.
To nas różni od małp czarnych omylkowo nazywanych człowiekiem.
Widzicie różnice?