Powrót do korzeni i skomlenie u faceta, żeby obronił ją przed stadem negroidów, których nasprowadzały ich babcie. O ile oczywiście będą jacyś faceci wtedy (sadole - do roboty).pop🤬lenie kobiet na większą skalę zaczęło się od ok. 2005, dalej postępuje, ciekaw jestem co będzie za 50 lat
No i jak PiS ma nie wygrać jak nie ma z kim przegrać? Koalicja? Jedną kandydatkę macie na zdjęciu. "Byle u koryta" PSL będzie głosowało jak koalicjant każe więc po c🤬j oni? Lewica? przecież to jeden c🤬j co PiS tylko chce imigrantów. Konfederacja? Skończyłem osiemnaście lat, już nie...
Jak dla mnie zniewazenie symbolu narodowego. Jak chce to niech wp🤬la kielki ale niech nie kpi sobie z godła.
pop🤬lenie kobiet na większą skalę zaczęło się od ok. 2005, dalej postępuje, ciekaw jestem co będzie za 50 lat
podpis użytkownika
Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?Dajcie sobie na luz, wojownicy wielkiej lechii
Nie ma tutaj żadnego znieważenia. Co to jest wogóle znieważenie? Czujecie się "znieważeni", bo parę weganek postanowiło sobie połazić z transparentem?
I to hasło od wielu lat iest wykpiwane, również przez bardziej poważne środowiska. Bo to pusty slogan, nie znajduje żadnego odbicia w społeczeństwie.
Bóg- gdzie większość regularnie łamie przykazania swojej wiary, gardzi bliźnim i nie praktykuje?
Honor- pfff.. szkoda gadać. Kultura januszerii.
Ojczyzna- Tak, widzimy to przywiązanie do ojczyzny w tych tabunach młodych i starszych Polaków wyjeżdżającyc do UK/Niemiec.
To, że PiS nie wygra to niestety jest już jasne. Ważne, żeby nie miał bezwzględnej większości, bo wtedy biorąc pod uwagę przestępcze zapędy Kaczyńskiego i Ziobry to więcej wyborów już nie będzie, tylko będziemy mieli obrazek z podobizną Kaczyńskiego na ścianie w każdym domu.