Wysłany:
2014-01-12, 17:25
, ID:
2844190
1
Zgłoś
@srasshole jełopie jak masz problemy z rozumowaniem to się nie wypowiadaj na żaden temat.
Chociaż mam w dupie takie opinie, to wytłumaczę to tak żeby każdy debil mógł zrozumieć, nawet ci literki powiększe żebyś wiedział na co zwracać uwagę, bo widzę że z myśleniem ciężko.
Typ pyta GDZIE TE OFIARY KATOLICYZMU. Nie ma ich na wykresie ofiar z XX wieku (no k🤬a dziwne, myślałem że to w 55 roku ludzi na stosie palili), więc pytam czy słyszał o takim czymś jak INKWIZYCJA, bo widocznie nie bardzo, skoro uważa że chrześcijaństwo nie miało przygód z zabijaniem ludzi.
Jeżeli ktoś na prawdę wierzy że chrześcijaństwo nie zabijało ludzi to proponuję p🤬lnąć baranka w ścianę. Gardzę lewakami, ale kościołem również i nie p🤬lcie że mówienie o zbrodniach KK to lewacka propaganda, bo sami się ośmieszacie. Zwłaszcza taki wojujący katol, który nie wie że kościół zakazywał czytania książek które miały jakąś wartość merytoryczną i ciemny lód mógłby się odwrócić od religii, nie wie też o tym że większość tortur powstało w czasach inkwizycji, już nawet nie mówię o innych rzeczach bo to dla nich czarna magia.