podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Ma rację. Amerykanie to tłuste świnie. Ale to nie przez tłuszcz a przez cukier i syrop glukozowo-fruktozowy który dodają tam do wszystkiego. Najgorsze są słodzone napoje. Od tego się tyje najbardziej. Raz wychodziłem z Tesco i zobaczyłem przed sobą bardzo tłustą dz🤬kę pchającą z trudem wózek pełen czegoś. Żeby się upewnić czego nie powinienem kupować zerknąłem przez jej ramię. Miała tam kilka multipacków chipsów i 6 dwulitrowych butelek coca-coli.
Ale to nie przez tłuszcz a przez cukier i syrop glukozowo-fruktozowy
Ma rację. Amerykanie to tłuste świnie. Ale to nie przez tłuszcz a przez cukier i syrop glukozowo-fruktozowy który dodają tam do wszystkiego. Najgorsze są słodzone napoje. Od tego się tyje najbardziej. Raz wychodziłem z Tesco i zobaczyłem przed sobą bardzo tłustą dz🤬kę pchającą z trudem wózek pełen czegoś. Żeby się upewnić czego nie powinienem kupować zerknąłem przez jej ramię. Miała tam kilka multipacków chipsów i 6 dwulitrowych butelek coca-coli.
podpis użytkownika
I tak to jest.Oprócz jakości, znaczenie ma też i ilość. A ci żrą dwa obiady dziennie, plus ich śniadanie to też nie dwie kromki chleba z czymś tam a dania obiadowe tyle że mniejsze (to ostatnie ma zastosowanie do powiedzmy 10% społeczeństwa).Amerykanie żrą najgorszy syf jaki moze być jeszcze uznany za jedzenie. Ich śniadania produkują drive-ins, pełno jest tam sieciówek z syfem w kubełkach.
Kiedyś jak mi się przytyło stosowałam różne diety, ze słabym efektem. A wystarczyło odstawić napoje i słodycze, teraz żrę jak leci a problemów z wagą nie mam.Ma rację. Amerykanie to tłuste świnie. Ale to nie przez tłuszcz a przez cukier i syrop glukozowo-fruktozowy który dodają tam do wszystkiego. Najgorsze są słodzone napoje. Od tego się tyje najbardziej.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.