Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Co ma kobieta między nogami i kończy się na NIU?
- Cipę gamoNIU
A co to jest spódniczka - to kurtyna najmniejszego teatru świata, w którym raz
odbywa się premiera, co miesiąc krwawy dramat i mieści jednego widza na stojąco.
podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Pamiętam, jak byłem w podstawówce na zielonej szkole, to idąc gdzieś tam kupiłem sobie książeczkę z kawałami w kiosku. Otworzyłem na pierwszej stronie, gdzie właśnie znajdował się ten kawał, przeczytałem go na głos ale nikt się nie zaśmiał, bo nikt nie zrozumiał. Tym bardziej zdziwiony byłem jak nauczycielka wyrwała mi książeczkę z ręki i zagroziła, że pokaże rodzicom co tez ja za rzeczy kupuję....
kerim85
Mi kumple taką książeczkę z kawałami kupili do szpitala jak byłem 2 dni po usunięciu wyrostka. To się nazywało sadyzm, bo gdy się zaczynałem śmiać tak mnie napierdaaaa…… prawa strona brzucha, że bajka.
P.S Z resztą ten kawał też tam był, wnioskując po naszym bardzo podobnym wieku może to ta sama książeczk.