Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Zapewne uznacie, że to "nic nowego". Ja uważam, że to po prostu kolejny głos w tej sprawie. Myślę, że miejscami jest całkiem ciekawy. Jeśli myślicie podobnie, dajcie piwo
Filmik spoko, przynajmniej człowiek jest dowartościowany własną biedę nadrabia wiedzą ;( Nie stać cie to sobie chociaż pomarzysz i wyobrazisz, a taki hamburger ! Wiedza znikoma i IQ potrzebne do oddychania.
jest jakiś obowiązek żeby znać Polskę i naszą historię poza granicami? Rozumiem jeżeli ktoś ma Polskie korzenie, powinien się tym zainteresować. Gdyby nas nie uczyli w szkole geografii i historii, pewnie też wiedza na temat ameryki byłaby znikoma. Taka jest prawda i nie ma co sie oszukiwać.
Nie mam problemu z tym, że przeciętny Amerykanin nie wie nic o Polsce, mam problem z tym, że ludzie których rodzicami są Polacy nie znają nawet Polskiego.