Juz totalnie pop馃がlilo ci sie w zwojach Zmien sobie tego kota w profilu na sniegowego c馃がja, bo to zdecydowanie pasuje do ciebie....Chociaz nie! Moze bardziej c馃がa ....ale to juz sobie wybierz.
Wykrzyknik, brawo. Widz臋 wk***ienie, czyli trafi艂em. Pewnie jeste艣 tu偶 po inicjacji analnej i jeszcze ci臋 dupa piecze..
Jak ty sie dzis mylisz:) Rozsmieszasz mnie swoim brakiem inteligencji i pseudo odpowiedziami oderwanymi od logiki
Nie jestes w stanie nawet mnie obrazic a co dopiero wk馃がic
Ale偶 Misiu to nie ja ci臋 wk***iam ale twoje sk艂onno艣ci do kt贸rych boisz si臋 przyzna膰. Ten 艣niegowy ku*as dra偶ni ci臋 a zarazem podnieca. To jest pow贸d twojego niepokoju i agresji.
Ale偶 Misiu to nie ja ci臋 wk馃がiam ale twoje sk艂onno艣ci do kt贸rych boisz si臋 przyzna膰. Ten 艣niegowy k馃がs dra偶ni ci臋 a zarazem podnieca. To jest pow贸d twojego niepokoju i agresji.
Tak, tak...wmawiaj mi teraz co ci tam do pustego lba wpdanie Bron sie przed calkowitym updakiem ponizej intelektulnego dna
Dnem to byla decyzja o wrzutce a teraz to juz lecisz na ryj w gowno . No ale to pewnie masz codziennie, to nie przeszkadza. No i ten kot w profilu...Jak dzieciak
K馃がa jak ja nie lubi臋 tego typu przepychanek. Co trzeba mie膰 we 艂bie by uzasadnia膰 swoj膮 racj臋 wmawiajac komu艣 brednie...
Tak Misiu masz racj臋 ale bardzo lubi艂em tego kota.
M贸j ty tytanie intelektu i logiki padam na kolana przed twoim obliczem. Bardzo si臋 te偶 ciesz臋, 偶e raczysz mnie o艣wieca膰 swoj膮 inteligencj膮. A wszystko to przez jednego, 艣niegowego ku*asa, kt贸ry tak bardzo ci臋 rajcuje.