Jbcpis napisał/a:
A Ty dalej dziadu tu płaczesz? Ale Twoje życie musi być gówno warte 😅 serio przychodzi mi tyle do głowy ale na prawdę nie chcę mi się dyskutować z wypranym łbem. Tak Cię ku*wa boli stan państwa? To zrób coś osobiście a nie wysrywasz się na sadisticu gdzie Twoje opinie zawarte w komentarzach są gówno warte i nie ważne. Nie trać energii. Wyjdź na ulicę, kandyduj. Cokolwiek frustracie ✌️
Nie musiałbym tego robić, gdyby nie taki zjeb jak ty i tobie podobni, co to swoimi głosami przerwali to, co zaczął kaczor budować. Szkopy srały że strachu tak, że nie żałowali kasy na kampanię aby wyprać mózg takim debilom jak ty i abyście poszli głosować na rudego złodziejskiego c🤬ja. To przez ciebie sk🤬ielu patrzę jak zamyka się i upada wszystko co polskie i widzę jak cieszą się szkopy. Mam nadzieję że nie jesteś Polakiem, bo przykro się człowiekowi robi, jak widzi że jego rodacy to debile. A to że jesteś debilem, to nie podlega żadnej wątpliwości, nie masz pojęcia jak funkcjonuje państwo i na czym polega jego gospodarka a siedzisz i piszesz bzdury że Tusk Polskę doprowadzi do dobrobytu. Na szparagach w Niemczech jeszcze się nikt nie dorobił, co najwyżej garba.
Ale nie wszystko stracone, jak sprzeda PKP Cargo i zabierze się za Orlen, to się zbierzemy i c🤬ja powiesimy na pomniku Chopina, po drugiej stronie jego kancelarii.
[ Dodano 2024-07-13, 17:44 ]
CzerstWybut napisał/a:
Ale po co dyskutujesz z kimś kto ma zamknięty łeb na dobre przez propagande zachodnią. Gość ma w nicku j🤬 pis więc czego ty oczekujesz od kogos takiego 🤣 z takim typem nie porozmawiasz merytorycznie. On nawet nie będzie ci w stanie podać innego źródła informacji poza opłacanymi z zachodu mediami typu tvn, wyborcza, newsweek, onet itd.
Obserwuje, czytam i niedowierzam jak takie jednostki są bezgranicznie zakodowane na j🤬 pis, a bo kaczor itd. Straszne jest to że ci ludzie skupiają sie na tym co im media podsuwają a nie potrafią logicznie przemyśleć tego że np CPK to jednak dla Polski jest a nie k🤬a dla jakiejś partii. Podobnie jest z LOTem, orlenem, elektrownia itd. Przecież żeby nie widzieć że obecny rząd realizuje inreresy niemieckie to trzeba naprawde być mocno niedorozwiniętym. Ale w całej propagandzie kaczor im pomógł, mówiąc ludziom że rudy gra dla niemieckiej gospodarki, bo ci durnie muszą wszystko brać na odwrót i przez to takie "j🤬pisy" nawet nie przyjmują do wiadomości że te zjeby ogrywaja gospodarke Polska na rzecz Niemców.
Rok temu mówiłem ludziom, doceńcie polskie bloto bo dostaniecie niemiecka lawine gówna.
Teraz obserwuje i się uśmiecham do tych głupków jak tylko cos marudzą. Już c🤬j z tymi bzdurnymi obietnicami w które juz przy kampanii wyborczej nie wierzyłem ale nie spodziewałem się że tak szybko będą musieli odpłacać się politycznie szkopom.
Najgorsze jest to że za wcześniejszych rządów , rudy c🤬j wszystko pomału i małymi kroczkami sprzedawał. Dlatego nie zdążył op🤬lić Orlenu, Lotu i lasów państwowych. A teraz wyj🤬 z kopyta. Po pół roku zwolnienia w PKP Cargo, Orlen leci na łeb na szyję i nie wiem co jeszcze kombinuje. Będzie to wszystko chciał ojebacć w 4 lata sk🤬iel, tylko jakiś zorganizowany ruch może to zatrzymać. Może jakiś wielki protest pod sejmem by zorganizować?