Proponuję dawać warny za tematy smoleńskie, marszowe i kaczyńsko-tuskowe i inne kloaczno-polityczne. Dlaczego burdel w rządzie musi przenosić się na burdel na tym forum. Idźcie się na onet kłócić... niedługo otworzę lodówkę i wyskoczy, k🤬a, Macierewicz z trupolewem... co za dużo to niezdrowo.
Ale My mamy prawo rozmawiać o czym chcemy, chyba że ktoś wstawia posty o palcach w dupie podczas masturbacji.
Już wolę być Macierewiczem i mieć jakiś cel i sens działania niż takim idiotą jak ludzie umieszczający tego typu obrazki pozbawieni umiejętności logicznego myślenia i postrzegania aktualnej sytuacji.
Jednak coś w tym jest, że charaktery sie przyciągają. Kiedy patrzę na propagandzistów kaczyńskiego i ekipy, widzę ich samych. Plucie jadem, wieczna potrzeba rozliczania wszystkich za wszystko, wieczne niezadowolenie, gryzienia po łydkach każdego o odmiennym zdaniu etc. Rzygać się chce. Nie zdawałem sobie sprawy że znajdą również tu na Sadolu swoje miejsce siania kwasu.
Ja p🤬lę jacy wy jesteście wszyscy mądrzy, dobrze że wam ukochane PO za to oddanie jeszcze orderów ciemnego człowieka nie dało
Jeżeli chodzi o smoleńsk to może bomb nie było ale trzeba drążyć ten temat bo jest tam za dużo znaków zapytania... a zreszto po c🤬j ja to piszę dla dzieci z gimnazjum co podniecają się palikotem
Słuchaj bez podtekstów, nie odbierz więc mnie źle, ale jakbym zatłukł Twoją Matkę łopatą, potem przekupił sędziego, wygrał sprawę, a podczas apelacji powiedział w sądzie że masz obsesję i że ciągle plujesz jadem to byś się nie wk***ił???
podpis użytkownika
Twoja stara sra do gara, a twój stary to wp🤬la.